Een tuin is een verlengstuk van uw interieur, het valt en staat met wat er in gebeurt. En tuinbeplanting is daar een heel belangrijk onderdeel van. Helaas is de beplanting van een tuin een onderdeel dat vaak alleen gezien wordt als het planten van een paar bloemen en struikjes.

Fluxtuinen kijkt daar anders naar. Onze experts weten als geen ander dat het ongelooflijk belangrijk is om de juiste balans te vinden tussen flora en fauna.

Een steen op de verkeerde plek kan de energie van een tuin volkomen veranderen met als gevoel dat de tuin niet leeft in de manier die u voor ogen had.

Bij elk type tuin hoort een op de tuin afgestemd beplantingsplan.

Een Japanse tuin bijvoorbeeld zal heel anders ingericht zijn dan een Nederlands getinte tuin. Een tuin gericht op een gezin met vier kinderen zal er in het algemeen anders uit zien dan een tuin gericht op die van een gezin zonder kinderen.

Bepaalde planten zullen het in ons klimaat veel beter doen dan andere planten.

Er is veel seizoensgebonden beplanting. De experts van Fluxtuinen kunnen u helpen beplanting te vinden zodat u tuin er elk seizoen mooi bij ligt. Want weet u welke eigenschappen de planten in uw tuin nu hebben? Wat voor verzorging ze nodig hebben? Of ze wel de winter door komen of niet?

De kans is groot dat u net zoals 99% van de Nederlanders alleen kijkt naar wat is nu mooi en niet naar wat blijft mooi voor een paar maanden en dat is zonde van uw tuin.

De experts van  Fluxtuinen weten hoe u 12 maanden lang plezier kunt beleven aan uw tuin. 
Bent u nieuwsgierig de experts voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.